Temizlikçi Bayan | Erzurum Temizlik şirketi

Ev, Ofis Temizlik Hizmetleri Şirketi’nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı, yurtdışında doğup büyümüş ve Almanya’da temizlik ile ilgili meslek yüksek okulunu okumuş, temizliğin teknik ve pratik altyapısının eğitimini almıştır. Şirketimizin kurucusu, sahip olduğu bu teknik ve pratik altyapı ile birlikte disiplinli, hızlı, dürüst ve kaliteli iş yapmayı benimsemiş olup tüm ekibimiz de bu niteliklere uygun kişiler arasından oluşturulmuştur.

Erzurum Temizlik Hizmetleri ekibimiz genç, dinamik ve büyümeye odaklanmış bir ekiptir. Ekibimiz herkese samimi ve saygılı davranmaya çok önem vermekte, en üst düzeyde, birebir ve her konuda yardımcı olmayı ilke edinerek çalışmaktadır.

Erzurum Temizlik Hizmetleri

Misyonumuz

Misyonumuz Ev, Ofis Temizlik Hizmetleri  Şirketi olarak “Hedefiniz, hedefimizdir” diye çıktığımız bu yolda müşterilerimizin beklentilerini %100 karşılayabilmektir. Verdiğimiz tüm hizmetlerde dürüstlüğümüzle ve saygınlığımızla örnek gösterilen bir şirket olmaktır. Ev, Ofis Temizlik Hizmetleri Şirketi sadece görünen temizliğe değil aynı zamanda temizlik yapılan yerin hijyenine de önem vermektedir. Güvenilirlik ve iş ahlakımız ile sektörümüze, müşterilerimize ve çalışanlarımıza değer katan bir kurum olmaktır misyonumuz.

Vizyonumuz

Vizyonumuz;Erzurumun temizlik sektöründe öncü, hizmetinde örnek ve müşterinin ilk tercih ettiği temizlik firması olarak edindiğimiz başarıyı kalıcı kılmaktır. Müşteri ve çalışanlarına değer katarak onların memnuniyetini sağlayan, topluma ve ülkesine faydalı bir şirket olmaktır.

Neden Biz ?

Ev, Ofis Temizlik Hizmetlerini seçmek için çok fazla sebebiniz var !

  • Birinci sınıf müşteri memnuniyeti ve tatmin odaklı çalıştığımız için !
  • Biz,sizin ihtiyaç ve beklentilerinizi anlıyoruz !
  • Kalite ve Hijyen konusunda ödün vermediğimiz için !
  • Uzun Yıllardır Temizlik sektöründe olduğumuz için !
  • Çünkü Biz Profesyoneliz !

Dürüstlüğümüzle ve Saygınlığımızla örnek gösterilen bir şirket olmak istediğimiz için... !!!

Ev, Ofis Temizlik Hizmetleri Erzurum Temizlik Şirketleri

Firmamız ismine yakışır şekilde uzun yıllardır müşterilerine yüzde yüz memnuniyet garantisi kapsamında  Erzurum Temizlik Şirketleri  olarak hizmetler sunmaktadır. Temizlik  işlemlerinde yüzde yüz bir itina ve özen gösterilmektedir. Profesyonel bir bakış açısıyla faaliyetlerine devam eden firmamız, kurucusunun da benimsediği önemli ilkeler dahilinde büyümeye devam etmektedir.

Bu ilkelerimizden kısaca söz etmemiz gerekirse, bizim için en başta işimizi severek yapmak ve yaptığımız işe değer vermek gelir. Kendimizi sürekli bir şekilde geliştirmeye ve değerli müşterilerimize nasıl daha iyi hizmetler sunabilir noktasında sürekli araştırma içerisindeyiz. Kullandığımız temizlik ekipmanlarının, araç gereçlerinin, temizlik malzemelerinin en üst kalitede olması da bizim için önemlidir. Çünkü en kaliteli hizmet ancak tam donanımlı temizlik  personelleri tarafından verilebilir. Çalışma arkadaşlarımızın işlerinin ehli olmaları ve müşterileriyle diyaloglarında yüksek saygı ve hoşgörü içerisinde davranmaları noktasında eğitimler vermekteyiz. Çünkü  Ev, Ofis Temizlik Hizmetleri   Erzurum Temizlik Şirketleri olarak müşterilerimizi ailemizin bir parçası olarak görmekteyiz ve onlara saygıda kesinlikle kusur etmeyiz. Bu bilinci her çalışanımıza önemle aşılıyoruz. Bu sayede müşterilerimizle uzun süreli ve sarsılmaz bir bağ ve iş birlikteliği kuruyoruz. Vermiş olduğumuz üstün kaliteli hizmetlerimiz ile müşterilerimizin yıllardır hizmet almaktan mutluluk duydukları ve vazgeçmedikleri  Erzurum Temizlik Şirketleri  olarak faaliyetlerimize başarılı bir şekilde devam ediyoruz.

Ev, Ofis Temizlik Hizmetleri  Erzurum Temizlik Şirketi olarak her geçen yıl büyümeye devam ediyoruz. Ekibimizi genişleterek çok daha fazla müşteriye kaliteli hizmetimizden faydalanmaları için canla başla çalışıyoruz. Temizlik faaliyetlerimizi yerine getirirken çevreye karşı duyarlı ve saygılı davranıyoruz. Temizlik yaptığımız mekandan çıkan çöpleri itina ile poşetleyerek bunları olması gerektiği gibi çöp kutularına atıyoruz. Kullandığımız kimyasalları da aynı şekilde paketleyerek uygun çöp kutularına atıyoruz. Kesinlikle etrafa dökerek hem çevreyi rahatsız etmiyoruz hem de doğamızı koruyoruz. Bunun aksi zaten düşünülemez. Hem temizlik yaparken hem de bir tarafları kirletmek işin doğasına aykırıdır.

Sizleri de bir Erzurum Temizlik Şirketleri olarak müşterilerimiz arasında görmekten büyük mutluluk duyarız. Her türlü ofis temizliği, ev temizliği, bina temizliği, inşaat sonrası temizlik, merdiven temizliği, fabrika temizliği, okul temizliği, otel temizliği vb. işlerinizde bizi tercih ederek en iyi şekilde hizmet alabilirsiniz.

Erzurum Temizlik Şirketi

Erzurum Temizlik Hizmetleri

Ev, Ofis Temizlik Hizmetleri Erzurum Temizlik Şirketi olarak siz değerli müşterilerimize kurulduğumuz günden bu yana aralıksız olarak en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla ulaştırmayı kendimize prensip edindik. Çünkü bizim için öncelikli olan müşteri memnuniyetidir. Erzurum temizlik şirketiarayışınızda bizi tercih ederek sizlerde tıpkı diğer yüzlerce müşterimiz gibi ofislerinizin temizliği noktasında en kaliteli hizmeti almış olacaksınız. Temizlik elemanlarımız ofislerinizi temizlerken en ince detaylara kadar itina ile görevlerini yerine getirecek ve bu işlemleri mümkün olan en kısa sürede tamamlayacaktır. Böylece sizlerde temizlik işlemlerinin bitmesini uzun süreler beklemeyecek ve pırıl pırıl ofislerinize keyifle işlerinize kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.

Erzurum temizlik şirketi bakımından oldukça fazla sayıda firmayı barındırmaktadır. Bu firmalar arasından doğru olanı seçmek önemlidir. Yanlış tercihler beraberinde yeni temizlik şirketi arayışlarını getirecektir. İş temponuzun yoğunluğu arasında bir de sık sık temizlik firması arayışı için zaman ayırmanız sizin adınıza sıkıcı olacaktır. Bizi tercih ederek bu arayışınıza nokta koyacağınız hususunda sizi temin ederiz. Çünkü firmamız tamamen müşteri odaklı olup faaliyetlerinde A kalite hizmet vermeyi kendine bir görev olarak edinmiştir. Vizyonumuz ve misyonumuz işte tam da bu noktada hizmet anlayışımızla pekişmektedir. Sizlerin ofislerinizde çalışmalarınızı daha temiz ve hijyenik ortamlarda devam ettirmeniz hem beden sağlığını hem de ruh sağlığınız açısından pozitif etki yapacaktır. Daha temiz, derli toplu bir ortamda çalışmak iş motivasyonunuzu arttıracak ve aynı zamanda mesai bitiminde kendinizi daha az yorgun hissetmenizi sağlayacaktır. Çünkü temiz olmayan bir ortamda bizlerin gözlerimizle göremeyeceğimiz kadar küçük toz partikülleri havada uçuşurlar. Bunları solumak aldığımız havanın kalitesini düşüreceği gibi aynı zamanda bizi yoracak ve baş ağrılarına da sebebiyet verecektir. Özellikle de solunum yollarıyla ilgili sıkıntıları olan kimselerin çalıştıkları ortamların temizliği noktasında çok daha ihtiyatlı davranmaları yerinde ve doğru bir karar olacaktır.

Ev Temizliği

Erzurum Temizlik Hizmetleri

Geçmiş dönemlerde insanların büyük bir kısmı özellikle de yeni bir eve giriş yapacakları zaman bu evi nasıl temizleyeceklerini bilemezler. Çünkü evin inşaatı esnasında yapılan çalışmaların ardından çalışanlar evleri temizlemez, burada kalan çimento, boya gibi artıklar bulundukları yerde kuruyarak ortaya kötü bir görüntünün çıkmasına neden oluyor. Bunları eve girecek olan kişilerin kendi başlarına temizlemeye çalışmaları ise çoğu zaman istenilenden de kötü sonuçları beraberinde getirebiliyor. Normalde insanların kullanmış olduğu temizlik ürünleri bu tarz kir ve pislikleri giderirken arkasında leke bırakabiliyor. Böyle olunca da yapılan temizlik hiçbir zaman istenildiği gibi güzel bir şekilde gerçekleştirilemiyor. Şimdilerde ise artık söz konusu ev temizliği olduğu zaman bu işi konusunda profesyonel olan kişilere bırakabilirsiniz.

Yapılacak çalışmaların tamamında en iyi temizlik ürünleri kullanılmaktadır. Böylece ne tür lekeler olursa olsun fark etmez ev temizliği ile alakalı yapılan çalışmaların sonrasında kolaylıkla istenilen güzel sonuçlar elde edilebiliyor. Yeni bir ev ile alakalı temizlik işlemleri yapılacağı zaman öncelikli olarak yetkili elemanlarımız temizliğin yapılacağı yere gelmekte ve ne tür çalışmaların gerçekleştirilmesi gerektiğini belirlemektedir. Burada temel amaç temizlik yapılırken ne tür malzemelerin kullanılması gerektiğini öğrenmek ve temizlik planını çok daha etkili bir şekilde yapmaktır. Sonrasında ise ne zaman temizliğe başlanacağına sıra gelir. İstenilen zaman temizliğin yapılacağı alana gelen personel ilk olarak buradaki büyük kirliliği ortadan kaldırır.

Evin her tarafındaki bu pisliklerin evden uzaklaştırılmasının ardından da artık sıra ince temizlik olarak da bilinen işlemleri gerçekleştirmeye geliyor. Ev temizliği oldukça önemli ve dikkat isteyen bir temizliktir. Çünkü bulunulan alanın her bir tarafındaki noktaların dikkatlice temizlenebilmesi ve bu esnada evdeki eşyalara ya da döşeme gibi parçalara hiçbir zarar verilmemesi gerekmektedir. Kalebodur, fayans gibi alanların ara kısımlarında yer alan noktaların temizlenmesi, camlardaki leke ve kirlerin cama hiçbir zarar verilmeden ortadan kaldırılması gibi pek çok detaya gerekli özenin gösterilmesi gerekmektedir. Bünyemizde yer alan personelin tamamının bu konuda yeterli deneyime sahip olması sayesinde çok kısa bir süre içerisinde istenilen temizlik yapılacaktır.

İnsanların büyük bir kısmı profesyonel olarak yapılacak ev temizliğinin yalnızca inşaat sonrasında gerçekleştirilebileceğini düşünüyorlar. Halbuki şimdilerde istenilen her zaman evlerin temizlenilmesi adına insanlar bizimle iletişime geçebilir. Çok geniş alanlı evler, iş yerleri için artık arzu edilen her zaman bu hizmetten faydalanılabilecektir. Verilecek davetler öncesinde ve sonrasında, belirli dönemlerde yapılması istenilen temizlikler konusunda artık insanların yapmaları gereken şey çok basit. Bizimle iletişime geçilmesi sonrasında öncelikli olarak temizliğin yapılacağı alan ve yapılmak istenilen şeyler ile alakalı kişilere gerekli olan bilgiler verilmektedir. Bu bilgiler verilirken temizliği yaptıracak kişiler akıllarında yer eden her türlü soruya da cevap alabilirler.

İnşaat Sonrası Temizlik

Erzurum son zamanlarda dünya çapında bir inşaat sektörüne sahip olan bir mega Şehiri. Doğal olarak her gün yeni inşaatlar Şehirimizde yükselmektedir. Erzurum Temizlik Şirketlerine bu konuda çok iş düşmektedir, biten inşaatların temizliği ister kaba temizliği ister detaylı temizliği bizim gibi sektöründe profesyonel olarak çalışan istanbul temizlik şirketin işi dir. Vatandaşın bu biten inşaatların oturulacak veya çalışabilecek hale getirmek için Erzurum temizlik şirketleri kaliteli ve disiplinli çalışanları ile takım halinde elinden geleninden daha iyisini yapmak için çabalamaktadır.

Temizlik şirketlerine verilen iş sayısı gün geçtikçe artmaktadır, kadınların çalışma hayatına atılması dolayısıyla temizliğe vakitleri kalmadığı için artık kadınlar temizlik şirketleri vasıtasıyla temizlik işlerini halledebiliyorlar. Türkiye de bu tarz şirketlerin sayısı artık artmakta. Genelde Erzurum üzerinde bulunan şirketlere verilen ilan sayısı da hayli fazla.

Uygun fiyata garantili temizlik hizmeti verilen temizlik şirketleri hayatın her alanında kolaylık sağlıyor. Sadece evlerde de değil ofislerde, şirketlerde de hayli fazla kullanılıyor temizlik şirketleri. Sadece ev ofis temizliği değil halı ve koltuk yıkaması yapan şirketlerde gayet fazla. Ve bu şirketlerde kadınların yardımcısı.

Erzurum gibi bir metropol de çalışan kadın olmak oldukça zor, yoğun iş hayatı ve trafik çilesinden sonra eve gelip temizlik yapmak yerine temizlik şirketi veya personelleri aracılığıyla temizlik işlerini hallediliyor. Kaliteli hizmet ve memnuniyet garantisi sunan firmalar, alanında uzman personel ve kaliteli malzeme kullanmaktadır.

HİJYEN

Sağlığa zarar verecek ortamlardan korunmak için yapılacak uygulamalar ve alınan temizlik önlemlerinin tümü hijyen olarak tanımlanır.

Her insan kendi temizliğinden sorumludur. Çocuk yaşlarda anne, baba veya öğretmenler tarafından çoğu zaman bizzat yapılarak öğretilen temizlik uygulamalarının, çocukluktan sonra bireyin kendisi tarafından yapılması gerekmektedir. Örneğin; tuvaletten sonra ve yiyeceklere dokunmadan önce ellerin yıkanmasıbir alışkanlık olmalıdır. Her gün yapılan işler arasında banyo yapma bir başka temizlik uygulamasıdır. 

Temizliğin sadece görünür kirlenme olduğunda yapılması yeterli değildir. Örneğin; uykudan uyanınca yüzün yıkanması, çamaşırların değiştirilmesi, gündelik temizlik uygulamalarıdır. 

Su ve sabun olmadan temizlikten bahsetmek olası değildir. Gelişmiş toplumlarda kişisel temizlikte en fazla kullanılan malzemelerin başında su ve sabun gelmektedir. Bunun yanı sıra banyo süngerleri, lifleri, diş fırçaları, el ve ayak temizliği ile vücut temizliğinde kullanılan fırçalar, tırnak makası ilk akla gelen temizlik araçlarıdır. Bunların tümü başkalarıyla paylaşılmaması gereken, kişisel temizlik araçlarıdır. 

Temizlik Nedir ?

Temizlik nedir in en güzel tanımı şu şekilde yapılabilir;

Sağlığa zarar verecek her türlü pas, kir, toz vb. gibi ortamlardan korunmak için yapılacak, uygulamalar ve alınan temizlik önlemlerinin tümü hijyen olarak tanımlanır.İnsanlar ve canlılar, ancak temiz bir ortamda yaşar. Çevre Temizliği, günümüzde dünyanın en önemli sorunları arasındadır.

Temizliğin Faydaları Nelerdir ?

  • Temizlik çevreyi ve mekanları çekici, cazip ve estetik görünümlü olmasını sağlar.

  • Yerlerde kir, toz ve çöplerden hiçbir iz bırakılmaması güzel bir görünüm sağlar.

  • Temizliğin yararları öncelikle sağlıklı bir ortam yaratılmasını sağlar.

  • Hijyen en temel önceliktir. Eğer hijyenik bir ortam sağlanmazsa bakteriler çoğalır ve bazı zararlı bakteriler hastalıklara ve ölümlere neden olabilir.

  • Temizlik, eşyaları ve yüzeyleri korur. Mobilyaları, halıları, koltukları ve her türlü zeminleri daha uzun ömürlü olmasını sağlar.

Neden Profesyonel Temizlik?

Eskiden evlerimizi, iş yerlerimizi ve çalıştığımız kurumları ya kendimiz temizler ya da maaşlı personel vasıtası ile temizletirdik.

Fakat değişen dünya temizlik alışkanlıklarımızı da değiştirdi. Şimdilerde insanlar vakit darlığından dolayı kendileri temizlik işlerinden uzaklaşırken bu alanda istihdam oluşturarak masraflarını ve risklerini de artırmak istemiyorlar.

Dolayısı ile bu boşluğu profesyonel ellere bırakmak en iyisi.

Neden mi?

Çünkü; evinizde ve işyerinizde temizliğe ayıracağınız zamanı işinize ya da sevdiklerinize ayırmalısınız.

Çünkü; Temizlikle ilgili personel çalıştırırsanız, maaş, sigorta, stopaj, aile geçim parası ve çocuk parası ödersiniz.

Çünkü; temizlik işlerini kendiniz ya da personeliniz vasıtası ile yaparsanız olası yaralanma ve kazalar karşısında hem zarar görür hem de hukuk karşısında sorumlu olursunuz.

Evinize ve işyerlerinize sıradan insanları çağırarak temizlik yaptıramazsınız. Kim olduğunu bilmediğiniz tanımadığınız insanlar her zaman risktir. Hırsızlık olaylarına karşı ya da diğer güvenlik olayları nedeniyle profesyonel olan Ev, Ofis Temizlik Hizmetleri Şirketinden hizmet almak çok daha güvenlidir. Böylece kimliği ve diğer tüm bilgileri şirkette bliniyor ve kayıt altında olan personel ile kafanız rahat olur. Herhangi bir sorunla karşılaştığınızda muhatabınız tamamen Ev, Ofis Temizlik Hizmetleri şirketi olur.

Öte yandan temizlik uzmanlık gerektiren bir meslek olduğu için bu işi profesyonellere bırakmakta fayda var. İster ev temizliğiolsun isterse, ofis temizliği ya da dış cephe cam temizliği bu işi profesyonel temizlik hizmeti veren Ev, Ofis Temizlik Hizmetlerine vererek hem zamandan kazanabilir hem de olası riskleri bertaraf etmiş olabilirsiniz. Böylece eviniz, işyeriniz ya da her ne temizletmek istiyorsanız uzman eller tarafından itina ile temizlenmiş olur.

Özellikle zor olan dış cephe cam temizliği ve inşaat temizliği, ince ve detaylı olarak yapılmalı ve teknik ekipmanlarla hizmet veren Ev, Ofis Temizlik Hizmetleri şirketlerden yardım istenmeli. Yeni mekanın ve tadilat görmüş alanın temizliğinde doğru hijyeni uygulamak gerekir. Bu nedenle tadilat temizliği esnasında kullanılacak olan temizlik ürünlerimiz TSE standartlarına uygun olup olmadığı ve uygulandığı bölgede temizleme esnasında hassas yüzeylere zarar vermediğinden emin olmak önemlidir.

Ofis ve her türlü işyeri temizliği özel koşullar içeren eleman güvenilirliğinin olmasını ve uzun süre çalışmış uzman eleman niteliği kazanmış personellerce yapılmalı. Elemanların büro işyeri temizliğinde olduğu gibi temizlik hizmeti esnasında diğer çalışan elemanları rahatsız etmemek önemli husustur.

Bu anlamda dershaneler, okullar ve diğer eğitim kurumlarıda temizliği topluma açık olan ve temizliğin bilhassa önem taşıdığı çocuklarımızın toplanma alanları olduğu için çok daha büyük öneme sahip olduğu bir gerçektir. Bu nedenle eğitim kurumları temizliği işleri özellikle profesyonel temizlik hizmetleri veren kadrolarla yapılarak sağlık ve hijyen koşulları ile kullanılan profesyonel ürünlerimizle sorunsuz bir şekilde temizlik ihtiyacı karşılanmış olmalıdır.

Vaktiniz ve paranız size kalsın riskleri ve temizlik işlerinizi profesyonel temizlik hizmetleri veren Erzurum Temizlik Şirketi olan Ev, Ofis Temizlik Hizmetlerine bırakın. Böylelikle sizlerde kendi işlerinize enerjinizi verebilirsiniz.

Yorumlar

Erzurum Temizlik Şirketi

Erzurum Temizlik Şirketi olarak 10 yıl aşkın bir zamandır temizlik sektöründe profesyonel olarak çeşitli temizlik firmalarında edindiğimiz tecrübe ve başarıyla 2014 yılında kendi profesyonel temizlik şirketimizi açmak ve yönetmek kararı alıp, Erzurum temizlik şirketimizi müşterilerimize sunuyoruz. Erzurum temizlik sektörüne hayırlı olsun.
Misyonumuz

Erzurum Temizlik Şirketleri sektöründe öncü olmak ve müşterilerimize bekledikleri kalitenin üstünde bir hizmet vermektir, verdiğimiz temizlik hizmetinde daima profesyonel ve kaliteli bir temizlik şirketi olmaktır.

Biz Erzurum Avrupa yakasında profesyonel ve son derece kaliteli temizlik hizmeti vermekteyiz. Yıllarca yurt dışında eğitim alıp çalışmış bir ekip olarak yaptığımız temizlik işlerinde çok disiplinli ve dürüst çalışmayı benimsemişizdir. Kullandığımız Temizlik malzemeleri özenle seçip yurt dışı ve yurt içinden gelen kimyasallardır, en iyi kalitede olup ve en profesyonel temizlik malzemeleridır,hiç bir yüzeye zarar vermediği gibi sadece görünen temizlik odaklı değil hijyenik olmasına da önem vermekteyiz. Ekibimiz de özenle seçilmiş olup dürüst ve saygılı olma şartıyla bizimle çalışmaktadırlar.Erzurum Temizlik Şirketleri her türlü temizlik işlemi yapmaktadır, dış cephe cam temizliği, ev temizliği, inşaat sonrası temizlik, fabrika temizliği, yerinde koltuk yıkama, dezenfekte işlemi, ilaçlama ve aklınızdan geçen her türlü temizlik işlemlerini profesyonelce yapmaktadır. İşimizi severek yaptığımız için müşterilerimize karşı son derece dürüst ve saygılı davranmaya önem vermekteyiz.
Erzurum Temizlik Şirketleri

Erzurum genelinde temizlik hizmetleri veren yüzlerce firma vardır. Fakat bunlardan her birisi tabii ki sizlerin istediğiniz kadar kaliteli bir hizmet vererek beklentilerinizi karşılama noktasında yeterli olmayabilirler. Firmamız Erzurum Temizlik Şirketi ise Erzurum temizlik şirketleri arasında sizlere en kaliteli hizmeti en uygun maliyetlerle verebilecek sayılı firmalardan bir tanesidir.

Bizler kurulduğumuz günden bu yana ana felsefe olarak müşterilerimizin memnuniyetini kazanacağımız paraların her zaman üzerinde tuttuk. Çünkü bizler siz değerli müşterilerimize uzun yıllar hizmet vermenin arzusundayız. Günü kurtaracak küçük hesapların peşinde koşmadan düzenli olarak çalışabileceğimiz ve aileden birisi olarak görebileceğimiz müşteriler aramaktayız. Bu çerçevede de yaptığımız her temizlik işinde en kaliteli olacak şekilde çaba gösteriyoruz ve emek veriyoruz. Evlerinizin temizliği için veya işyerlerinizin temizlenmesi için bizden alacağınız temizlik hizmetlerinde A kalite işlemler yapılacağından kuşkunuz olmasın. Biz işimizi hiç aceleye getirmeyiz. Zaten temizlik hizmeti vermek için gideceğimiz mekanlara ekip halinde gitmekteyiz. Örneğin temizliği yapılacak evin metrekaresine göre 3, 4 ve hatta daha üzerinde temizlik personeli gönderiyoruz. Aynı şekilde ofis temizliği için de temizlenecek alanın büyüklüğüne bakarak en hızlı ve kaliteli şekilde kaç kişinin gerektiğini hesap ederek buna göre eleman gönderiyoruz. Yani ev temizliği ya da ofis temizliği için sizlere ulaşan personelimiz işi aceleye getirmeden kısa sürede yapacak sayıda ve yetkinlikte oluyor. Sizler bizim hizmetimizden memnun kalacaksınız ki bizi dostlarınıza ve çevrenize öneresiniz. Bir firmanın en iyi tanıtımını müşterileri yapar sözü çok doğrudur. Sizin takdirleriniz bizim için her şeyden önemlidir.

Erzurum temizlik şirketleri arayışınıza bizimle çalışmaya başladıktan sonra noktayı koyacağınızdan şüphemiz yoktur. Kullandığımız temizlik ekipmanlarının kalitesinden, personelimizin tecrübesine ve müşteriyle olan kaliteli iletişime güvenimiz tamdır. İşe alım esnasında her personelimize bir takım testler uygularız. Bunlar ilk başta temizlik olayına bakış açılarından tutunda müşteri ile iletişimlerinde nasıl bir dil ve tavır takındıklarına kadar dikkat edilmektedir. Yani sizlere hizmet vermek için gönderdiğimiz tüm personelimiz ince elenip sık dokunarak işe alınmaktadırlar. Bizleri tercih edin siz de kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla tanışın.

Popüler Yayınlar